Obiady w ZS nr 5 MS
Zasady funkcjonowania stołówki szkolnej
1. Opłaty za stołowanie należy dokonywać przelewem najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem nowego miesiąca.
2. W przypadku braku wpłaty na pierwszy dzień stołowania posiłki nie będą wydawane.
3. Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić między godz. 800 a 830 rano danego dnia telefonicznie nr (52) 343 66 67 wew. 217.
4. Rozliczenie zgłoszonych odpisów nastąpi z odpłatności za następny miesiąc. Niezgłoszona nieobecność do godziny 830 rano nie podlega zwrotowi opłaty.
5. Prosimy o wypełnienie Deklaracji korzystania z posiłków w stołówce szkolnej - format PDF (456 KB) / DOCX (27 KB) / DOC (57,5 KB) i jej dostarczenie do pani intendent na stołówkę lub wysłanie na adres e-mail: intendent@liceumxv.edu.pl
6.Zapłatę za abonament należy dokonać przelewem na konto:
50 1240 6452 1111 0010 7469 5459
podając w tytule: za jaki posiłek (śniadanie, obiad), za jaki miesiąc, imię i nazwisko dziecka oraz klasę
7. Wykaz dni wydawania posiłków w danym miesiącu wraz z wynikającą kwotą będzie wywieszany na tablicy w stołówce oraz na stronie internetowej szkoły: www.liceumxv.edu.pl
Odpłatność za posiłki za okres
od 2025-04-01 do 2025-04-30
Płatności prosimy regulować w dniach od 2025-04-01 do 2025-04-10
Drodzy rodzice Proszę o wpłacanie pełnej kwoty wyliczonej za wybrany posiłek w danym miesiącu oraz o terminowe wpłaty. Dziękuję bardzo
- Obiady uczniowie: 18 dni x 5,50 zł = 99,00 zł
- Obiady nauczyciele: 18 dni x 7,00 zł = 126,00 zł
- Śniadania SMS: 18 dni x 9,00 zł = 162,00 zł
- Obiady SMS: 18 dni x 8,00 zł = 144,00 zł
Poniedziałek 28.04.2025 | Alergeny: 1, 3, 9 |
Zupa Ziemniaczana na wywarze mięsno -jarzynowym, Spaghetti bolognesse z serem, Woda z cytryną, |
Wtorek 29.04.2025 | Alergeny: 1, 7, 9 |
Zupa Rosolnik na wywarze mięsno -jarzynowym, Kotlet z kurczaka, Bukiet europejski na parze, Ziemniaki z koperkiem, Kompot owocowy, |
Środa 30.04.2025 | Alergeny: 1,7, 9 |
Zupa Krem z dyni na wywarze mięsno -jarzynowym, Gulasz wp., Surówka z kapusty białej, Kasza bulgur, Woda z sokiem owocowym, |
Czwartek 01.05.2025 | Alergeny: 1,7, 9 ,3 |
WOLNE |
Piątek 02.05.2025 | Alergeny: 1,3 ,7 |
Zupa Kapuśniak na wywarze mięsno - jarzynowym, Ryba, Surówka z marchewki z jabłkiem, Ziemniaki z koperkiem, Woda z cytryną, |
Poniedziałek 28.04.2025 | Alergeny: 1,7, 9 |
Zupa Szczawiowa na wywarze mięsno-jarzynowym, Klops wp. smażony, Mizeria z ogórka świeżego, Ziemniaki z koperkiem, Woda z cytryną, Śliwka |
Wtorek 29.04.2025 | Alergeny: 1,3, 7, 9 |
Zupa Rosolnik na wywarze mięsno-jarzynowym, Kurczak w sosie brokułowym, Makaron kolorowy, Surówka z kapusty czerwonej, Kompot owocowy, Rogal |
Środa 30.04.2025 | Alergeny: 1,7, 9, |
Zupa Krupnik na wywarze mięsno-jarzynowym, Noga z kurczaka- pieczona, Warzywa z patelni, Ziemniaki z koperkiem, Woda z sokiem owocowym, Mandarynka |
Czwartek 01.05.2025 | Alergeny: 1, 3,7, 9 |
WOLNE |
Piątek 02.05.2025 | Alergeny: 1,3 , 9 |
Zupa Kapuśniak na wywarze mięsno-jarzynowym, Ryba, Surówka z marchewki, Ziemniaki z koperkiem, Woda z cytryną, Dodatek |
SEKRETARIAT SZKOLNY
e-mail: liceum@liceumxv.edu.pl
GABINET PROFILAKTYKI ZDROWOTNEJ
I POMOCY PRZEDLEKARSKIEJ
INSPEKTOR DS. BHP
mgr Dorota Gawronek
PEDAGOG
mgr Karolina Kowalska
e-mail: pedagog@liceumxv.edu.pl
PSYCHOLOG SPORTU
mgr Marta Krakowiak
PEDAGOG SPECJALNY
mgr Agata Graczyk
OBIEKTY SPORTOWE